mumya Ejder İmparatorluğu cd2 @ Yahoo! Video




Yönetmen: Rob Cohen
Oyuncular: Maria Bello, Jet Li, Michelle Yeoh, Brendan Fraser, John Hannah, Russell Wong, Isabella Leong, Luke Ford, Anthony Wong Chau-sang
Senaryo: Alfred Gough, Miles Millar
Tür: Dram, Fantastik, Korku
Dil: Türkçe/Altyazılı
Süre: 113 dk.

Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı - The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor
O’Connell ailesi bu kez 2000 yıllık uykusundan uyanan Ejder İmparatoru’yla baş etmeye çalışıyor. Ejder İmparatoru Han’ı yenmenin tek yolu ise imparatorun düşmanlarından oluşan, Çin Seddi’nin yapımı sırasında duvarların altında kalan orduyu canlandırmak.İSTANBUL - “Mumya” serisinin üçüncü filmi “Mumya 3: Ejder İmparatorunun Mezarı-The Mummy: Tomb Of The Dragon” sinemalarda. Yönetmenliğini Rob Cohen’ın üstlendiği filmde, Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Luke Ford ve Michelle Yeoh rol alıyor. Senaryosunu Alfred Gough ve Miles Millar’ın kaleme aldığı film, daha önceki filmlerin iki temel karakteri ile artık büyümüş olan oğullarının çevresinde gelişiyor.
İkinci film “Mumya Dönüyor”un 10 yıl sonrasında yaşananları konu alan film, O’Connell ailesinin, 2 bin yıllık uykusundan uyanan Ejder İmparatoru’nun mumyasıyla baş etmeye çalışmasını konu alıyor.
Filmde, O’Connell ailesinin imparatoru yenmek için onun düşmanlarından oluşan, Çin Seddi’nin yapımı sırasında duvarların altında kalan orduyu canlandırıp savaşmak üzere harekete geçmesi işleniyor.
Gönderen kess

0 yorum: